transportopdrachtenboot transporterenboottransport kostentransportklusTransportklussentransportopdrachten gezochttransport opdrachten aangebodenmeubels vervoeren marktplaatsmeubels vervoeren

Resultaten voor vacature zzp opdrachten zorg


vacature zzp opdrachten zorg
 
Zorg Vacatures ZZP'er' Intermediair.nl.
organisatie QuaRijn levert een breed pakket van wonen, welzijn en zorg voornamelijk voor ouderen: van lichte huishoudelijke zorg thuis tot zware Het betreft een vacature voor een lid met een zorg bestuurlijk profiel behorend portfolio; arbeidsmarkt werkgeverschap, E-health en innovatie van zorg.
zorg vacatures
Wil jij werken als ZZP'er' in de zorg en op zoek naar opdrachten?
Ben je Helpende plus, Verzorgende AG of IG, woonbegeleider of Verpleegkundige niveau 4 of 5 en wil je werken als ZZP'er' in de zorg dan kun je in ieder geval altijd bij ons terecht voor ZZP zorg opdrachten en diensten.
freelance communicatieadviseur
Vacature ZZPers in de zorg UWassistent.
Vul je agenda met extra opdrachten. Meld je aan als professional. En ga aan de slag als dienstverlener. Meld je aan als professional. Vacature ZZPers in de zorg. Werk jij als ZZPer in de zorg? En ben je op zoek naar meer opdrachten?
zorg vacatures
Zzp Gezondheidszorg Welzijn vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Vecht en IJssel. Begeleider Welzijn Jij geeft mevrouw Als Begeleider Welzijn organiseer jij groepsactiviteiten en individuele, in Utrecht en in IJsselstein hebben wij een vacature voor Begeleider Welzijn. 45 dagen geleden geplaatst 24 uur MBO Freelance Specialist Ouderengeneeskunde ZZP. Voor een organisatie in de regio Noord-Holland zoeken wij per direct een freelance Specialist Ouderengeneeskunde SO, die zich gaat bezighouden Het betreft freelance werkzaamheden, als Zelfstandige Zonder Personeel ZZP. 30 dagen geleden geplaatst 16 40 uur WO Ambulant begeleider/woonbegeleider. Voor ons nieuw te openen woonproject MOIER zijn wij per direct op zoek naar woonbege Je hebt minimaal een Helpende zorg en Welzijn 2 of MBO-3 diploma in Wij bieden een salaris conform de CAO Welzijn en Maatschappelijke.
koerier amsterdam vacature
Ouderenzorg vacatures HappyNurse.
Wij regelen opdrachten en nemen je zoveel mogelijk rompslomp uit handen, zodat jij je kunt concentreren op de beste zorg leveren. Schrijf je in bij de vestiging bij jou in de buurt en ontdek naar welke opdrachten wij je kunnen bemiddelen en hoe gemakkelijk het werken via HappyNurse is.
verkeersregelaar vacature
Zzp-er Zorg-vacatures oktober 2018 Indeed.nl.
zzp er in de zorg. Daan 8 reviews. Zzp er in de zorg Omgeving Utrecht. Zzp er in de zorg en op zoek naar extra werk of een plek om je netwerk uit te bouwen. 30 dagen geleden vacature opslaan meer.
ZZP inhuren in de zorg.
ZZP inhuren in de zorg. Het inhuren van een ZZPer is een zorgvuldig proces. Verificatie van gegevens van de ZZPer op juistheid en volledigheid is belangrijk, wanneer u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om de ZZPer in te huren zonder BTW.
Zzp Zorg-vacatures oktober 2018 Indeed.nl.
30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Helloneighbor Vacatures in Amsterdam. ZZP er palliatieve terminale zorg 24 uurszorg. Florein 10 reviews. Deze zorg leveren we met ZZPers die wij intern begeleiden/aansturen om de kwaliteit van zorg te kunnen waarborgen.
Vacatures in de zorg en welzijn Samen in de Zorg.
Vacature alert instellen. Maak direct een afspraak met één van onze loopbaanbegeleiders. Wij begeleiden je persoonlijk bij het vinden van jouw ideale baan in de zorg. Detacheren via de kaartenbak? Dat werkt gewoon niet. Zeker niet in de zorg. Daarom begeleidt jouw eigen recruiter van Samen in de Zorg je persoonlijk naar de baan die helemaal aansluit bij je wensen en ambities.

Contacteer ons

schoonmaak zzp opdrachten
schoonmaak opdrachten voor zzp
zzp opdrachten zorg
vacature zzp opdrachten zorg
zzp opdrachten zoeken
vacature zzp opdrachten bouw
zzp opdrachten administratie
zzp schilder opdrachten
zzp opdrachten in de zorg
zzp verpleegkundige opdrachten
zzp opdrachten zorg welzijn
overheid zzp tijdelijke opdrachten
opdrachten